Hälsa & Livsstil

Allt du behöver för att ta kontroll över ditt blodtryck & övervikt

Smidigt och tillgängligt utan väntetider. Regelbunden uppföljning med din specialistläkare och sjuksköterska.

4,7 av 5

Över 17 000 patienter i behandling

Alla inlägg

Mat & Recept

Enkla knep för lättare måltider

Blodtrycksdoktorns dietist har satt ihop en smidig guide på matbyten som kommer göra stor skillnad för din hälsa, utan att kompromissa med den goda smaken.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Snacksa smart: Nyttigare alternativ till dina söta & salta favoriter

Vill du äta hälsosamt, men samtidigt kunna njuta av goda snacks och mysiga fikastunder då och då? Då har vi goda nyheter! Genom att byta ut dina gamla favoriter mot dessa sunda och smarriga alternativ kan du fortsätta njuta av både efterrätter och fredagsmys, utan att behöva kompromissa med din hälsa.

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet Mat & Recept

Midsommarfest: mat och rörelse i harmoni!

Äntligen dags för midsommar! Midsommarafton firas traditionsenligt med god mat, dans kring midsommarstången och festligheter i sällskap av nära och kära. Här delar vi med oss av våra bästa tips på hur du kan äta både gott och blodtrycksvänligt denna midsommar. Vi bjuder även på några inspirerande förslag på roliga och fartfyllda aktiviteter som passar hela familjen.

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet Återhämtning

Frisk luft, friskt hjärta: så kan naturen sänka ditt blodtryck

Ett av de bästa tipsen för bättre sömn, lägre stressnivåer, snabbare återhämtning och bättre blodtryck är att spendera tid ute i naturen så ofta du kan!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Vårlunch: Lax med ramslökshummus

Njut av en härlig vårlunch bestående av bland annat lax rik på D-vitamin och ramslökshummus fullspäckad av våriga smaker. Denna välbalanserade rätt utgår från den blodtrycksvänliga DASH-kosten och ger dig massor av energi!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

5 vårprimörer med blodtryckssänkande egenskaper

Upptäck fem kraftfulla livsmedel som naturligt kan sänka ditt blodtryck och stärka din hjärthälsa. Läs om vårens favoriter, från näringsrika nässlor till goda söta ärtor.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

3 hälsosamma favoriter på påskbordet

Påsken är snart här och med det vill vi dela med oss av några hälsosamma favoriter på påskbordet samt ett gott påskrecept!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Choklad, kakao och högt blodtryck

Har du hört talas om den fantastiska förmågan hos choklad med hög kakaohalt? Det är inte bara en läcker smakupplevelse utan har även visat sig kunna sänka ditt blodtryck och förbättra ditt humör! Forskning har verkligen gett oss anledning att unna oss produkter med kakao, som den underbara mörka chokladen.

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Stå upp för ditt hjärta: Sänk ditt blodtryck genom att sitta mindre

Kan en minuts motion göra någon skillnad för din hälsa? Ja, faktiskt! Forskning visar nämligen att så lite som en minuts rörelse har positiv effekt på hälsan. Att minska på sitt stillasittande och försöka få in lite rörelse varje halvtimme kan göra stor skillnad för ditt blodtryck.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius guidar dig genom kostråden

Många av oss känner ambitionen och önskan om en hälsosam livsstil. Men att navigera genom överflöd av råd kan vara utmanande, eller hur?

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius guidar dig genom motionsråden

Träningstrender kommer och går men vilka råd ska vi ta till oss av?  Livsstilsprofessorn Mai-Lis Hellénius förklarar vikten av varierad träning för hjärta och kärl – viktigast av allt är vardagsmotion och att minska stillasittandet!

Läs mer Pil åt höger
Okategoriserad

Toppa hälsan med turbosnabba mikrovanor!

Vill du prioritera din hälsa och fokusera mer på ditt välmående, men känner att tiden inte alltid räcker till? Att leva livet lite mer hälsosamt behöver inte vara krångligt - att införa små och enkla förbättringar av din livsstil kan på sikt göra under för ditt välbefinnande! Har du några minuter över idag? Testa våra tips på hälsosamma mikrovanor!

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Bli stark & smidig med balansträning!

Att träna på sin balans är ett utmärkt sätt att ta hand om sin kropp och värna om sitt välmående. Genom att öva upp sin balans kan man minska risken för skador och stärka sina stabiliserande muskler. Balansträning gör kroppen stark och stabil och är en förutsättning för att kunna leva ett aktivt liv i rörelse. Kom igång med våra enkla balansövningar redan idag!

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Möt Gunilla, vars liv fick en dramatisk vändning

Gunillas liv fick en dramatiskt vändning när ett oväntat hälsoproblem avslöjade högt blodtryck. Från den akuta upptäckten till den långsiktiga […]

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Goda & blodtrycksvänliga julrecept

Njut av god och nyttig julmat som kan hjälpa till att sänka ditt blodtryck! Vår dietist Vasiliki har skapat några fantastiska och enkla recept på blodtrycksvänliga rätter som passar perfekt på julbordet.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Festliga & alkoholfria juldrinkar!

Jul och nyår bjuder på många festliga tillfällen med glöggmingel, julpartyn och nyårsfester. Att njuta av en lyxig drink kan höja stämningen på en fest eller sätta guldkant på en julmiddag. Vår dietist har komponerat fyra fantastiska alkoholfria drinkar som passar perfekt för alla decembers firanden!

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Yoga-julro: Släpp julstressen med 15 minuters yoga med Paul Steele

Julen är tänkt att vara en varm, harmonisk och gemytlig tid på året. Men, som vi alla vet, kan den istället kännas stressig, hektisk och ibland rentav som en mardröm.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Salta mindre och sänk blodtrycket!

Genomsnittspersonen konsumerar i dag dubbelt så mycket salt som rekommenderas, vilket kan ha negativ inverkan på blodtrycket. Läs mer om saltets påverkan på hälsan och ta del av våra bästa tips på hur du kan laga goda och smakrika måltider samtidigt som du minskar ditt saltintag!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Topp 10: Bästa maten för att naturligt sänka blodtrycket!

Det finns många sätt att sänka ett förhöjt blodtryck på naturlig väg. Vi har listat 10 livsmedel som kan göra stor skillnad för ditt blodtryck. Läs mer om vilken mat som är bäst för blodtrycket och testa våra härliga recept som boostar din hälsa!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Maten som är extra bra för blodtrycket!

Hösten är en underbar tid med färgsprakande lövverk, skogspromenader och mysiga stunder med tända ljus. Det är även säsong för en mängd goda och nyttiga grönsaker som kan ha en positiv inverkan på ditt blodtryck. Här är några anledningar till varför höstens råvaror är extra bra för ditt hjärta!

Läs mer Pil åt höger
Okategoriserad

Vilka symtom ger högt blodtryck?

Visste du att en miljon svenskar har högt blodtryck utan att veta om det? Högt blodtryck ger sällan några symtom, vilket innebär att många människor inte är medvetna om sitt höga blodtryck. Att upptäcka och behandla ett förhöjt blodtryck i tid räddar liv!

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Eric: Inspirerande resa mot hälsa, vitalitet och sänkt blodtryck.

Möt Eric, en mångsidig person med roller som marknadschef och politiker. Hans liv har präglats av en del utmaningar såsom […]

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Lax med grillade grönsaker & yoghurtsås

Smarrig lax med grillade grönsaker - en smidig rätt som sköter sig själv i ugnen! Denna middag passar perfekt för dig som vill hålla koll på ditt blodtryck.

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Vilken träning är bäst mot högt blodtryck?

All fysisk aktivitet är bra för blodtrycket, men den träningsform som sägs ha bäst blodtryckssänkande effekt är så kallad isometrisk träning. Läs om hur träning och fysisk aktivitet påverkar din hjärt- & kärlhälsa och lär dig om hur isometrisk träning kan sänka ditt blodtryck!

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet Återhämtning

Kan husdjur sänka blodtrycket?

Att ha ett husdjur är underbart! Att mötas av en glad hund eller en gosig katt när man kommer hem efter en lång arbetsdag piggar upp vilken grå måndag som helst. Men forskning visar att husdjur inte bara erbjuder mysigt sällskap, utan även kan hjälpa till att sänka blodtrycket!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Boosta hälsan med färgglad frukt & grönt!

Den senaste forskningen visar att de frukter och grönsaker vi äter har blivit mer färgglada – och därmed även mer näringsrika! Ett skinande rött äpple kan få det att vattnas i munnen, men färgglada frukter och grönsaker är inte bara estetiskt tilltalande utan även hälsosamma. Läs mer om varför färggrann mat kan förbättra vår hälsa och testa vårt smoothierecept med blodtryckssänkande egenskaper.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Tandoorikyckling med fräsch yoghurtsås

Denna härligt krämiga tandoorikyckling marineras i yoghurt och serveras bland annat med råstekt broccoli. Denna rätt är superenkel att svänga ihop då kycklingen tillagas i ugnen. En god och nyttig vardagsmiddag som även passar perfekt i veckans matlådor!

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

5 tips för en aktiv höst!

Hösten är ett utmärkt tillfälle att etablera nya, goda vanor. Varför inte passa på att göra plats i kalendern för härligt uppiggande aktiviteter och stärkande motion? Blodtrycksdoktorns sjuksköterska Malin Vesström delar med sig av sina bästa tips på hur du kommer igång!

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Återhämtning med hjälp av mindfulness

Många av oss kan relatera till att livet ibland rör sig i en alltför snabb takt. Ett sätt att återhämta sig och främja hälsosamt blodtryck är genom mindfulness. Denna metod kan bidra till att minska stress, vilket i sin tur ofta leder till en hälsosammare blodtrycksnivå.

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Så gör du för att behålla sommarkänslan

När vi nu återgår till vardag kan det kännas utmanande att behålla den lätthet och glädje som präglade våra semesterdagar. Men oroa dig inte – det är faktiskt möjligt att bevara semesterkänslan även när du återgår till dina dagliga rutiner. Här delar vi med oss några enkla och inspirerande tips för att hjälpa dig att fortsätta känna semesterkänsla.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Äppelfrossa med 3 härliga recept!

Snart är det äppelsäsong! Äpplen är ljuvligt goda och fulla av vitaminer, perfekta till frukost, mellanmål eller bakning. Att ta tillvara på trädgårdens äpplen är dessutom snällt mot både plånbok och miljö - ett äpple från trädgården är både gratis och klimatsmart.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Håll dig sval i hettan: Därför är det viktigt att dricka tillräckligt

När det är varmt ute och solen gassar är det viktigt för alla att se till att få i sig tillräckligt med vätska. Men för dig som tar blodtrycksmediciner blir detta extra viktigt eftersom medicinerna gör din kropp mer känslig för uttorkning.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Vegetariska grillspett med bulgur- & persikosallad

Vi har komponerat ett DASH-vänligt recept på en riktigt god sommarmiddag. Vad sägs om grillspett med en färggrann sallad med solmogna frukter och färska grönsaker? En måltid som både är god och gör gott!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

3 svalkande drinkar – fria från alkohol, fulla av smak!

Att ta en härligt läskande drink kan förhöja stämningen på en middag eller sätta guldkant på vardagen. Att välja ett alkoholfritt alternativ är perfekt när du vill njuta av festliga tillfällen och samtidigt värna om din hälsa. Här kommer 3 recept på underbart svalkande drinkar som passar utmärkt till sommarens festligheter!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

5 goda & nyttiga glassar!

Sommarvärmen är här och vad kan vara bättre än att njuta av en svalkande glass? Vi har samlat fem fantastiska recept på goda och hälsosamma glassar. Dessa härliga glassrecept är fulla av smak och ger dig samtidigt en boost av nyttigheter!

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Få ut det mesta av din ledighet: 10 avkopplande råd

I denna artikel har vi samlat 10 konkreta tips för att hjälpa dig att varva ner både före och under semestern - allt för att din sommar ska bli så härlig som möjligt!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

En frukt om dagen kan sänka blodtrycket

Frukter finns i alla möjliga färger och former och innehåller massvis med vitaminer och god smak. Men kan frukt göra skillnad för blodtrycket? Det visar en studie som gjorts!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Helgbrunch med DASH-recept

Varför inte börja helgen med en härlig brunch? Vi delar med oss av tre goda och lättlagade DASH-recept som passar både till vardag och fest!

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Starkare kropp & hjärta – våra bästa träningstips!

Från promenader till styrketräning - det finns en motionsform för alla! I denna artikel berättar vi mer om varför rörelse är så bra för hälsan och ger dig konkreta tips på hur du kan göra träningen till en naturlig och rolig del av ditt liv.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Mellanmål & fika

Vi bjuder på goda och inspirerande tips på vad du kan du kan äta mellan måltider eller som något gott till kaffet.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Superfrukten som stärker ditt hjärta!

Forskning visar att en av våra populäraste frukter kan göra stor skillnad för hjärt-kärlhälsan. Avokadon verkar vara något av en superfrukt: en studie har nu visat på ett möjligt samband mellan regelbundet avokadointag och minskad risk för kranskärlssjukdom med så mycket som 20%.

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Sömn och högt blodtryck

Visste du att sömnbrist kan leda till högt blodtryck? Studier visar att en dålig sömnkvalité och brist på sömn ökar risken för att drabbas av högt blodtryck. Vi förklarar varför och delar med oss av våra 10 bästa tips för en bättre sömn.

Läs mer Pil åt höger
Okategoriserad

Kan D-vitamin påverka ditt blodtryck?

Läs om hur D-vitamin påverkar din hälsa och ditt blodtryck och ta del av vårt recept som är extra rikt på D-vitamin.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-vänliga & prisvärda recept

Vi vet att det kan kännas utmanande att äta hälsosamt, särskilt när en del nyttiga livsmedel stigit i pris. Men att äta bra behöver varken vara svårt eller särskilt dyrt. Här kommer tre goda och prisvärda recept som vi hoppas ska kunna inspirera dig!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Proteinrika brownies med mörk choklad

Lyxiga brownies - med en twist! Mörk choklad och färska dadlar gör denna kaka härligt söt och saftig, svarta bönor och chiafrön bidrar med hälsosamt protein. Fri från gluten och vitt socker. Perfekt när man är sugen på choklad till kaffet.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Havregrynsgröt med hallonkompott

Detta recept på havregrynsgröt med hallonkompott kombinerar näringsrika ingredienser för att skapa en nyttig och mättande frukost.

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

7 sätt att vara snäll mot dig själv

Vi vet att det är viktigt att ta hand om både kropp och själ, men det kan vara lätt att glömma bort att vårda sitt inre. Här listar vi 7 tips på hur du kan vara snäll mot dig själv!

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Kycklingwok med nudlar och jordnötssås

Dags för ett härligt recept! Detta goda DASH-recept på kycklingwok tar cirka 30 minuter att slänga ihop och passar dig som vill laga något enkelt som samtidigt gör gott!

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Johan: Min erfarenhet och mina tips kring att hantera högt blodtryck

I samband med att Johan drabbades av hjärtarytmi fick han även reda på att han hade högt blodtryck. Johans rekommendation till andra med högt blodtryck är att mäta blodtrycket regelbundet [...]

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Tips på återhämtning och avkoppling

Stressigt att läsa om stress? Ja, bara av att läsa ordet stress kan många av oss bli stressade. Men stress är en del av vår vardag – alla blir stressade någon gång. Låt oss titta på vad stress innebär och framför allt vad vi kan göra för att motverka det och finna återhämtning.

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

6 tips för mer rörelse i vardagen!

Visste du att våra hjärtan älskar rörelse? Anta vår utmaning och ta hand om ditt hjärta idag!

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Tips på hur du får in rörelse i din vardag!

Att motion gör oss gott är de flesta medvetna om, men visste du att rörelse även kan förebygga sjukdom och sänka ditt blodtryck? Ta del av våra tips på enkla, konkreta sätt att få in mer rörelse i vardagen.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Populära superkosten DASH som kan sänka ditt blodtryck!

Söker du en sund, näringsrik och effektiv kost? Då kan DASH-kosten vara något för dig! Tack vare att DASH-kosten påvisat förbluffande positiva resultat har den ökat i popularitet världen över och är nu den näst populäraste dieten i USA.

Läs mer Pil åt höger

Förändringsprocess

Vad innebär det egentligen att genomföra en förändring och hur kan en förändringsprocess se ut?

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Hälsa & Glädje: nya möjligheter i det nya året

Det nya året är här, fyllt med ambitioner och drömmen om en hälsosam nystart. I denna period av traditionella nyårslöften, där många lovar sig själva att motionera mer och äta nyttigt, ger vi dig konkreta tips och råd om hur du kan lyckas med små förändringar i rätt riktning.

Läs mer Pil åt höger
Okategoriserad

Nyårslöfte 2023 – var snäll mot dig själv!

I år tänker vi lite nytt och uppmanar er till att inte avge något traditionellt nyårslöfte! Vi satsar på att detta får bli ett år då vi ska vara snälla mot oss själva. På så sätt blir det mycket roligare och lättare att nå våra mål. Allt handlar om att försöka skapa en god balans i tillvaron.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

3 julkryddor som har hälsobringande egenskaper

Några kryddor  som är populära nu i jul- och adventstider är inga mindre än saffran, ingefära och kanel. Förutom att […]

Läs mer Pil åt höger
Okategoriserad

Tips inför en blodtrycksmätning!

Få blodtrycksmätare hemskickad helt utan kostnad Hos Blodtrycksdoktorn får du en blodtrycksmätare hemskickad så att du enkelt kan hålla koll på trycket […]

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Matig linssallad med rotfrukter och senapsvinägrett

Denna härliga sallad innehåller ingredienser som har blodtryckssänkande egenskaper. Ät den som en måltid eller som ett tillbehör till tex ugnsbakad lax eller kyckling.

Läs mer Pil åt höger
Okategoriserad

5 tips som är bra för hälsan

Att leva livet lite mer hälsosamt kan vara både enkelt och roligt! Vi delar med oss av fem enkla tips som kan hjälpa till att sänka ett högt blodtryck.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Kantarellsallad med chevré

Blodtrycksdoktorn bjuder på ett recept på en härlig kantarellsallad. Den innehåller rödbetor, machésallad och nötter - alla ingredienser som är bra för blodtrycket.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Härlig och somrig smoothie, rik på polyfenoler

Polyfenoler är en form av antioxidanter med många hälsofrämjande egenskaper, som är kända för sina positiva effekter på hjärta och […]

Läs mer Pil åt höger
Aktivitet

Enkla och roliga tips för aktivitet och rörelse under sommaren

Sommaren erbjuder fantastiska möjligheter att till vardagsmotion. Nedan tipsar vi om roliga och enkla sätt att få in lite mer rörelse under härliga sommardagar.

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Varför är blodtrycket ofta lägre på sommaren?

Det kan förekomma vissa variationer i ditt blodtryck beroende på årstid. Många som regelbundet mäter sitt blodtryck kan nu under […]

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Hög tid för frukt, bär och grönsaker

Är det någon tid på året det är lätt att få i sig ordentligt med grönsaker så är det nu på sommaren. Vi har samlat några tips på hur du lätt får i dig dessa godsaker.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-inspirerat frukosttips

Unna dig en god start på dagen med dessa goda, enkla och nyttiga bananpannkakor med chokladsmak.

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Agneta: Blodtrycket gick från normalt till högt när hon ”gick in i väggen”

I samband med en utbrändhet blev Agnetas tidigare så låga blodtryck plötsligt istället extremt högt. Det var uppenbart att en […]

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

Nyttan av vackert väder

Vi befinner oss nu i den allra ljusaste tiden på året. Varför inte passa på att utnyttja denna vackra årstid, genom att vara utomhus så mycket du kan och samtidigt få lägre stressnivåer, mer motion, bättre immunförsvar och mer umgänge?

Läs mer Pil åt höger
Återhämtning

 Är bastubad bra vid högt högt blodtryck?

Kan regelbundna bastubad bidra till att sänka blodtrycket? Flera studier tyder på ett möjligt samband mellan bastubad och en långsiktig […]

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Inara: ”Blodtrycksdoktorn tog mig på allvar”

Vårdcentralen trodde att det var fel på blodtrycksmätaren, men Inara gav sig inte. Efter en lång tid med högt blodtryck […]

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Tips på 4 ingredienser som får hjärtat att må bra!

Det finns ju som tur är vissa saker du kan göra själv för att påverka ditt blodtryck. En av de […]

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Sven-Gunnar: Möjligheten att själv kunna ha kontroll över blodtrycket motiverade till livsstilsförändringar

Motion och avslappning har haft god effekt på Sven-Gunnars blodtryck. Även tryggheten att när som helst kunna följa upp utvecklingen […]

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Margareta: En trygghet som hjälpte trädgårdsdesignern att sänka sitt höga blodtryck

Det är viktigt med motion och bra kost för att hålla blodtrycket på hälsosamma nivåer men man får inte glömma […]

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH – Kosten för ditt blodtryck

DASH står för Dietary Approaches to Stop Hypertension. Det är en kost som bygger på att man ska öka intaget […]

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

Hälsotips

DASH – Kosten för ditt blodtryck DASH står för Dietary Approaches to Stop Hypertension. Det är en kost som bygger […]

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Josefin: Mina blodtrycksvärden har förändrats radikalt

Se när Josefin berättar om sin erfarenhet av att ta kontroll över blodtrycket med hjälp av Blodtrycksdoktorn.

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Göran: Ett smart sätt att kommunicera med en läkare

Se när Göran berättar om sin erfarenhet av att ta kontroll över blodtrycket med hjälp av Blodtrycksdoktorn.

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Sandra: Här gör jag allting hemma i lugn och ro

Se när Sandra berättar om sin erfarenhet av att ta kontroll över blodtrycket med hjälp av Blodtrycksdoktorn.

Läs mer Pil åt höger
Patientberättelser

Henrik: Det är lätt och enkelt att få det att fungera

Se när Henrik berättar om sin erfarenhet av att ta kontroll över blodtrycket med hjälp av Blodtrycksdoktorn.

Läs mer Pil åt höger
Mat & Recept

DASH-recept: Kyckling & rotfrukter i ugn

Recepten är granskade av Blodtrycksdoktorns dietist. Kyckling och rotfrukter i ugn med smak av honung/senap Du behöver (4 port) 1,2 […]

Läs mer Pil åt höger