Säker och effektiv behandling med Blodtrycksdoktorn

Blodtrycksdoktorn är Europas största digifysiska vårdgivare för behandling av högt blodtryck med över 15 000 patienter i behandling. Blodtrycksdoktorn erbjuder utredning och behandling av högt blodtryck tryggt och tillgängligt utan väntetider.

Högt blodtryck – En dold och underbehandlad hälsorisk

Högt blodtryck utgör en global hälsoutmaning som påverkar miljontals människor och kan leda till allvarliga sjukdomar som hjärtinfarkt och stroke.

I Sverige har omkring 2 miljoner människor högt blodtryck.
1 miljon utan att veta om det.
Endast 1 av 5 får rätt behandling.

Trygg blodtryckskontroll hemifrån

Blodtrycksdoktorn erbjuder en digital vårdtjänst som gör det möjligt för dig att mäta ditt blodtryck bekvämt hemma. Våra specialistläkare övervakar dina värden, justerar behandlingsplaner och medicinering efter dina  behov. Om du har frågor finns din dedikerade sjuksköterska tillgänglig i appens chatt.

Ta kontroll över ditt blodtryck med Blodtrycksdoktorn!

  Vad säger våra patienter om oss?

Företagsfakta

Blodtrycksdoktorn AB är ett svenskt företag som grundades i Kalmar sommaren 2017. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Kalmar. Blodtrycksdoktorn är en registrerad vårdgivare och lyder under hälso-och sjukvårdslagen, dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection Regulation), patientdatalagen och patientsäkerhetslagen. Blodtrycksdoktorns medicintekniska system är CE-märkt och certifierat hos Läkemedelsverket.
Vår vård vilar på Läkarsällskapets och Läkarförbundets etiska regler.

Blodtrycksdoktorn AB
Organisationsnummer: 559114-5023