Välkommen till Partnerskap hos Blodtrycksdoktorn

Om Blodtrycksdoktorn

Blodtrycksdoktorn är ledande inom digifysisk vård i Europa, specialiserade på att hantera högt blodtryck. Med över 17 000 patienter behandling kombinerar vi bekvämligheten med digital teknik och den tryggheten av fysisk vård – utan väntetider. Vårt engagemang ligger i att förbättra hjärthälsa och välbefinnande genom innovativa lösningar och evidensbaserade metoder. Vi ger människor de verktyg de behöver för att övervaka och hantera sitt blodtryck effektivt, för ett hälsosammare och längre liv.

Brinner du också för att hjälpa fler till längre och friskare liv? 

Genom att bli partner med Blodtrycksdoktorn blir du en del av ett växande samarbete inom hälsoteknik och vårdinnovation. Vårt nätverk av partners inkluderar hälsoorganisationer, apotek och andra engagerade aktörer som, likt oss, strävar efter att förbättra människors hälsa och välbefinnande.

Som en del av vårt partnerskap bidrar du till:

  • Förbättrad folkhälsa: Du spelar en direkt roll i att möjliggöra för människor att ta kontroll över sin egen hälsa genom regelbunden övervakning av deras blodtryck. Detta initiativ kan leda till tidig upptäckt och förebyggande av hjärt- och kärlsjukdomar.
  • Stöd till din Verksamhet: Genom att erbjuda denna tjänst får du en ersättning för varje kvalificerad mätning, vilket bidrar till din verksamhets ekonomiska hållbarhet.
  • Utökad service: Genom att tillhandahålla en värdefull och efterfrågad hälsotjänst stärker du din roll som en viktig hälsoresurs i ditt samhälle, vilket attraherar både nya och befintliga kunder.
  • Forskning visar att 60 % fler patienter når sitt målblodtryck efter endast 6 månader hos Blodtrycksdoktorn. Läs mer om våra patientresultat här.

I Partnerskapet Ingår:

  • Komplett Lösning: Vi tillhandahåller en blodtrycksmätningsstation direkt till din plats, komplett med en enkel startguide.
  • Marknadsföringsmaterial: Erhåll engagerande marknadsföringsmaterial såsom flyers, rollups, och posters.
  • Månadsrapporter: Insikter om tjänstens popularitet, antal genomförda mätningar och en översikt över dina intäkter.

Ersättningsmodell

Vårt partnerskapsprogram är flexibelt och anpassas för att passa våra partners unika bidrag och behov.

Röster från Våra Partner

”Genom partnerskapet med Blodtrycksdoktorn har vi kunnat bredda vårt erbjudande och förstärka vårt åtagande för våra patienters hälsa.” – Hälsoorganisation X

”Blodtrycksdoktorn har introducerat oss till framkanten av teknik för blodtryckskontroll och gjort en märkbar skillnad för våra kunders hälsa.” – Apotek Y

”Att samarbeta med Blodtrycksdoktorn har varit en fantastisk erfarenhet, med allt stöd vi behöver för att framgångsrikt marknadsföra deras produkter.” – företag Z

Bli en Del av Vår Gemenskap

Är du intresserad av att utforska hur ditt företag kan bli en del av Blodtrycksdoktorns växande partner-nätverk? Vi ser fram emot att diskutera hur vi tillsammans kan göra en skillnad för människors hälsa och välbefinnande.

Kontakta vår partneransvarig, Elin Berggren: elin.berggren@blodtrycksdoktorn.se

Tillsammans formar vi framtiden för hjärthälsa.

Liknande artiklar

Hur ska jag göra när jag mäter mitt blodtryck?

Tänk på detta när du mäter ditt blodtryck Hur gör man för att få ett så korrekt blodtrycksvärde som möjligt? […]

Läs mer Pil åt höger

DASH-recept: Matig linssallad med rotfrukter och senapsvinägrett

Denna härliga sallad innehåller ingredienser som har blodtryckssänkande egenskaper. Ät den som en måltid eller som ett tillbehör till tex ugnsbakad lax eller kyckling.

Läs mer Pil åt höger

3 myter om högt blodtryck

Trots att över 2 miljoner svenskar har högt blodtryck är det få som faktiskt vet vad det innebär. Det är […]

Läs mer Pil åt höger

Världens största studie på digital hypertonivård!

Blodtrycksdoktorns studie visar att digital behandling av högt blodtryck och andra kardiovaskulära riskfaktorer ger goda behandlingsresultat över lång tid   2,3 […]

Läs mer Pil åt höger

Hjärtläkaren Peter Giesecke undervisar om hypertoni

Lyssna på vår verksamhetschef, Peter Giesecke, som förklarar allt du behöver veta om högt blodtryck. Kolla de korta klippen nedan. […]

Läs mer Pil åt höger

Hälsa & Glädje: nya möjligheter i det nya året

Det nya året är här, fyllt med ambitioner och drömmen om en hälsosam nystart. I denna period av traditionella nyårslöften, där många lovar sig själva att motionera mer och äta nyttigt, ger vi dig konkreta tips och råd om hur du kan lyckas med små förändringar i rätt riktning.

Läs mer Pil åt höger