Jag ska ut och resa. Hur gör jag?

Du tar med dig din blodtrycksmätare och mäter ditt blodtryck enligt instruktionerna du får från din läkare i appen. Vi fortsätter att hålla koll på dig och hjälpa dig var du än befinner dig!

Läs mer från

Hur hanterar ni mina personuppgifter och medicinska data som jag lämnar ifrån mig?

Alla uppgifter du lämnar ifrån dig i appen och alla dina värden (blodtrycksvärden och provtagningssvar) samlas i din journal hos Blodtrycksdoktorn. Vi sparar också dina personuppgifter och alla dessa uppgifter bli en del i din journal. Uppgifterna är sekretessklassade enligt journallagen och vi använder den för att ge dig bästa möjliga vård. Patientdatalagen kräver att […]

Läs mer Pil åt höger

Jag har inte fått min blodtrycksmätare hemskickad. Vad gör jag?

Vi skickar blodtrycksmätaren hem till dig efter att du valt provtagningsregion, angett armomkrets, svarat på obligatoriska frågor samt lagt till eventuella mediciner i appen. Om du inte fått din blodtrycksmätare inom några arbetsdagar efter att du fyllt i ovan nämnda uppgifter, kontrollera att din adress stämmer och kontakta patientsupporten på support@blodtrycksdoktorn.se

Läs mer Pil åt höger