Jobba hos oss

Detta är vi!

Accumbo är en svensk vårdgivare med kontor i Kalmar och Lund. Vi är ett starkt team av läkare, forskare, hälsovetare och IT-utvecklare. Vi är en registrerad vårdgivare och lyder under hälso-och sjukvårdslagen, dataskyddsförordningen (GDPR – General Data Protection Regulation), patientdatatlagen och patientsäkerhetslagen. Vår vård följer Läkarförbundets och Läkarsällskapets etiska regler.

Vi förbättrar och effektiviserar vården av kroniska sjukdomar, genom att skapa en individbaserad vård med kontinuerlig uppföljning och snabb anpassning till förändringar. Patienten får de verktyg som han/hon behöver för att få kontroll över sin sjukdom och sin vardag, med stöd av våra läkare och hälsovetare. Vi skapar en proaktiv, hållbar och jämställd vård, som gör skillnad. Alla våra insatser är baserade på den senaste vetenskapen och kunskapen inom medicinsk och teknisk utveckling. Och det globala behovet är enormt!

Hos oss får du

Ett roligt jobb i ett företag under snabb och spännande utveckling, där du är med om att skapa framtidens vård. Vi arbetar brett med digitala lösningar och applikationer, så du får användning av alla dina kunskaper och idéer. Organisationen är platt och prestigelös, och vi har flexibla arbetstider och möjlighet till distansarbete.

Du är varmt välkommen att vara med i skapandet av framtidens vård.

Just nu söker vi

  • Läkare

Frågor?

Har du några frågor är välkommen att kontakta:

Martin Carlsson – Medicinskt ansvarig

Anders Bjerkén – CTO

Fyll i formuläret nedan och ladda upp ditt CV, så kontaktar vi dig.

 

Ojdå! Vi kunde inte hitta ditt formulär.